Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 200x245 mm |
EAN: | 9788375442175 |
ISBN: | 978-83-7544-217-5 |
Data: | 2010-11-02 |
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Jakie wino wybrać do sushi, gęsi, tajskich potraw czy pieczeni z łosia? Co można podać do deski serów skomponowanej z sześciu rodzajów sera? Czy w trakcie całego obiadu można pić to samo wino? W tej książce znajdą Państwo kilka praktycznych wskazówek na temat tego co z czym i dlaczego warto łączyć oraz przepisy na potrawy oferujące niezwykłe doznania smakowe. Autorka nie podaje nazw konkretnych win w zamian przedstawia propozycje różnego rodzaju win z określonych rejonów czy z konkretnych szczepów winogron.
Książka "Białe czy czerwone. O sztuce dobierania win" - Tuire Tepponen - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2010 r.