pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Białe czy czerwone. O sztuce dobierania win

Autor książki:

Tuire Tepponen

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: twarda
Ilość stron: 112 s.
Wymiar: 200x245 mm
EAN: 9788375442175
ISBN: 978-83-7544-217-5
Data: 2010-11-02
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Jakie wino wybrać do sushi, gęsi, tajskich potraw czy pieczeni z łosia? Co można podać do deski serów skomponowanej z sześciu rodzajów sera? Czy w trakcie całego obiadu można pić to samo wino? W tej książce znajdą Państwo kilka praktycznych wskazówek na temat tego co z czym i dlaczego warto łączyć oraz przepisy na potrawy oferujące niezwykłe doznania smakowe. Autorka nie podaje nazw konkretnych win w zamian przedstawia propozycje różnego rodzaju win z określonych rejonów czy z konkretnych szczepów winogron.

Książka "Białe czy czerwone. O sztuce dobierania win" - Tuire Tepponen - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2010 r.