Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Publicat |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 190x240 mm |
EAN: | 9788327125347 |
ISBN: | 978-83-2712-534-7 |
Data: | 2019-02-28 |
Opis książki:
Roślinne pieczenie wcale nie jest trudne ani luksusowe czy elitarne. Chcę Cię namówić nie tylko do pieczenia według moich przepisów, zawartych w tej książce, ale również do tworzenia własnych kombinacji smakowych oraz wymyślania nowych dekoracji do tortów czy kremów do babeczek. Traktuj tę książkę jak notatnik. Zapisuj na marginesach swoje uwagi. Nie bój się jej ubrudzić. Niech leży w kuchni na stole i żyje własnym życiem. Byłoby mi smutno, gdyby stała się zakurzoną ozdobą na regale w salonie.
Przeczytaj ją, zaznacz przepisy, które chcesz wypróbować, i zabierz się do pracy. Cukiernictwo jest trochę magią, ale gwarantuję Ci, że szybko opanujesz jej tajniki i zaskoczysz nie tylko siebie, ale i swoich bliskich. Przekaż dalej to, czego się nauczysz, i twórz smakołyki razem z przyjaciółmi, wspólnie wyjadając kremy i resztki ciast. Właśnie to jest najlepsze!
Książka "Bez jaj. Roślinna cukiernia" - Agata Wilkowska - oprawa miękka - Wydawnictwo Publicat. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2019 r. Cena 28.80 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.