pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Bez glutenu pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa

Autor książki:

Antoinette Savill

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2022
Oprawa: miękka
Ilość stron: 224 s.
EAN: 9788381515443
ISBN: 978-83-8151-544-3
Data: 2022-01-17
Cena wydawcy: 39.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl - znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.

W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.

Nietolerancje pokarmowe - nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!

Książka "Bez glutenu pszenicy i nabiału. Kuchnia domowa" - Antoinette Savill - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2022 r.