Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Agnieszka Bednarska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Pascal |
Rok wyd.: | 2023 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 272 s. |
Wymiar: | 162x210 mm |
EAN: | 9788383171067 |
ISBN: | 978-83-8317-106-7 |
Data: | 2023-02-06 |
Opis książki:
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Książka "Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania" - Agnieszka Bednarska - oprawa miękka - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2023 r. Cena 42.52 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.