pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania

Autor książki:

Agnieszka Bednarska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Pascal
Rok wyd.: 2023
Oprawa: miękka
Ilość stron: 272 s.
Wymiar: 162x210 mm
EAN: 9788383171067
ISBN: 978-83-8317-106-7
Data: 2023-02-06
42.52 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis książki:

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?

Książka "Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania" - Agnieszka Bednarska - oprawa miękka - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2023 r. Cena 42.52 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.