Bez glutenu bez nabiału bez cukru Sekrety naturalnego gotowania
Agnieszka Bednarska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Pascal |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 272 s. |
Wymiar: | 162x235 mm |
EAN: | 9788381038249 |
ISBN: | 978-83-8103-824-9 |
Data: | 2021-09-24 |
Opis książki:
Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Książka "Bez glutenu bez nabiału bez cukru Sekrety naturalnego gotowania" - Agnieszka Bednarska - oprawa twarda - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2021 r.