pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Bez glutenu bez nabiału bez cukru Sekrety naturalnego gotowania

Autor książki:

Agnieszka Bednarska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Pascal
Rok wyd.: 2021
Oprawa: twarda
Ilość stron: 272 s.
Wymiar: 162x235 mm
EAN: 9788381038249
ISBN: 978-83-8103-824-9
Data: 2021-09-24
Cena wydawcy: 54.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania!
Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń?
Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni!
Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?

Książka "Bez glutenu bez nabiału bez cukru Sekrety naturalnego gotowania" - Agnieszka Bednarska - oprawa twarda - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 272 stron i została wydana w 2021 r.