Barbecue. Podstawowe rodzaje grillów, przypraw i marynat
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parragon |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 224 s. |
Wymiar: | 165x205 mm |
EAN: | 9781407556451 |
ISBN: | 978-1-4075-5645-1 |
Data: | 2009-04-24 |
Opis książki:
Grillowanie to najlepszy sposób na cieszenie się letnim słońcem w towarzystwie przyjaciół. Dzięki tej książce, obejmującej zestaw znakomitych przepisów oraz praktycznych porad, możesz urządzi9ć na świeżym powietrzu prawdziwą ucztę z najlepszymi grillowanymi daniami. Myśląc o wielkim grillowaniu, często zastanawiamy się, co wybrać: gaz czy węgiel drzewny, czego potrzebujemy, aby przyjęcie wypadło doskonale, czy wreszcie, jakie wyposażenie jest naprawdę potrzebne. Odpowiedź na te i inne pytania znajdziesz na stronach niniejszej książki. Dla nowicjuszy, którzy nigdy nie mięli w ręku szczypiec do grilla, przygotowano zaś wiele przydatnych informacji oraz zdjęć smakowitych potraw. Wystarczy więc rozpalić ogień i wrzucić przysmaki na ruszt!
Książka "Barbecue. Podstawowe rodzaje grillów, przypraw i marynat" - oprawa twarda - Wydawnictwo Parragon. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2009 r.