Badanie towarów spożywczych
Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 300 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788301200473 |
ISBN: | 978-83-0120-047-3 |
Data: | 2018-08-22 |
Opis książki:
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Książka "Badanie towarów spożywczych" - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe PWN. Książka posiada 300 stron i została wydana w 2018 r. Cena 73.01 zł. Zapraszamy na zakupy!