Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SBM |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788380593183 |
ISBN: | 978-83-8059-318-3 |
Data: | 2017-03-10 |
Cena wydawcy: 29.95 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe bogactwo cennych składników pokarmowych. Prezentowany atlas zawiera wiele przydatnych informacji na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z konkretnymi przepisami.
Książka "Atlas dzikich roślin jadalnych" - Monika Fijołek - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2017 r.