Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Mak |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 260x230 mm |
EAN: | 9783863800222 |
ISBN: | 978-3-86380-022-2 |
Data: | 2011-11-14 |
Cena wydawcy: 49.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Podstawowe informacje Zakup, przechowywanie, suszenie, prażenie, rozdrabnianie, koncentrowanie i konserwowanie przypraw.
Udane kompozycje smakowe Urozmaicanie i harmonijne dopełnianie smaku mięsa, ryb, owoców i warzyw samodzielnie sporządzonymi mieszankami przyprawowymi.
Pasja twórcza Ponad 170 sprawdzonych przepisów na nowe doznania smakowe, które inspirują do kreatywnych poszukiwań i eksperymentów z przyprawami i aromatami.
Książka "Aromaty i przyprawy" - Hans Gerlach - oprawa twarda - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2011 r.