Ale ciacho. Całkiem nowe owocowe, szałowe czekoladowe, bakaliowe love
Damian Kordas
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Burda |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 216 s. |
Wymiar: | 204x260 mm |
EAN: | 9788377787373 |
ISBN: | 978-83-7778-737-3 |
Data: | 2016-10-13 |
Opis książki:
Jak smakują ciasteczka razowe z czekoladą, czy można upiec ciasto agrestowe z różaną bezą, przygotować mus owocowy z owsianą kruszonką albo babkę jagodową z sosem kiwi, co to są tartaletki figowe... na te i inne pytania odpowiada Damian Kordas w swojej najnowszej książce Ale ciacho. Jego propozycje, między innymi oryginalne ciasta czy orzeźwiające koktajle owocowe, nie tylko pieszczą podniebienie, ale także są zdrowe dla organizmu. Młody kucharz z ogromną pasją i pełnym zaangażowaniem komponuje nowe przepisy, często łącząc produkty, których inni nie mieliby odwagi ze sobą zestawić. Tworzy dzieła kulinarne i chętnie zaprasza do swojego świata, udostępniając liczne przepisy. Ma nadzieję, że grono lubiących gotować i piec powiększy się przy jego wsparciu.
Książka "Ale ciacho. Całkiem nowe owocowe, szałowe czekoladowe, bakaliowe love" - Damian Kordas - oprawa twarda - Wydawnictwo Burda. Książka posiada 216 stron i została wydana w 2016 r.