
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | RM |
Rok wyd.: | 2025 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 169x240 mm |
EAN: | 9788381519946 |
ISBN: | 978-83-8151-994-6 |
Data: | 2025-04-25 |
Opis książki:
Szybkie w przygotowaniu, zdrowe i pyszne posiłki - odkryj niezwykły potencjał air fryera!
Air fryer to urządzenie, które robi furorę w polskich kuchniach. Jest łatwe w obsłudze i wielofunkcyjne - pozwala piec i smażyć w gorącym powietrzu, czyli z niewielkim dodatkiem tłuszczu lub bez niego, w krótszym czasie niż w przypadku tradycyjnego piekarnika, co oznacza duże oszczędności. Można w ten sposób przygotować w zasadzie każdą potrawę!
Od przystawek przez dania obiadowe z dodatkiem smakowitych sosów aż po desery - proponujemy 50 sprawdzonych i oryginalnych przepisów, które pozwolą ci odkryć pełen potencjał air fryera. Bez względu na to, czy dopiero zaczynasz przygodę z tym urządzeniem, czy masz już poziom mistrzowski, znajdziesz tu ciekawe inspiracje i praktyczne porady. Na końcu książki zamieszczono pomysły na menu na różne okazje, co znacznie ułatwi ci zaplanowanie posiłków dla całej rodziny.
Książka "Air fryer Przystawki, dania główne i desery" - Severine Auge - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2025 r.