Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 200 s. |
Wymiar: | 160x235 mm |
EAN: | 978830210126701 |
ISBN: | 978-83-0210-126-7 |
Data: | 2009-09-01 |
Cena wydawcy: 29.60 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik dopuszczony do uzytku szkolnegoi wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do ksztalcenia w zawodach do nauczania w zawodzie technik agrobiznesu, na poziomie techinkum i szkoły policealnej.
Numer dopuszczenia: 05/2008.
Podręcznik „Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.