pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

4 żywioły 47 przepisów kucharzy najlepszych hoteli

Dane szczegółowe:
Wydawca: Migut Media
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 230x260 mm
EAN: 9788392308478
ISBN: 83-923084-7-6
Data: 2006-01-10
Cena wydawcy: 19.50 złpozycja niedostępna

Opis książki:

"Hotele sieci Starwood w Polsce słyną z doskonałej jakości usług. A w każdym hotelu bardzo ważną rolę odgrywają restauracje. Szefowie kuchni dbają o podniebienia gości, serwując im smakowite, wyszukane i pięknie zaaranżowane potrawy. Dziś mamy wyjątkową okazję poznać sekrety mistrzów. Specjalnie dla czytelników Villi szefowie kuchni hoteli Szeraton Warsaw Hotel & Towers, The Westin Warsaw oraz Sheraton Kraków zdradzają swoje kulinarne tajemnice. Prezentujemy Państwu wyjątkową książkę kucharską - zapraszamy do wypróbowania przepisów na znakomite dania."

Książka "4 żywioły 47 przepisów kucharzy najlepszych hoteli" - oprawa miękka - Wydawnictwo Migut Media. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2006 r.