Tytuł książki:
4 żywioły 47 przepisów kucharzy najlepszych hoteli
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Migut Media |
Rok wyd.: | 2006 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 230x260 mm |
EAN: | 9788392308478 |
ISBN: | 83-923084-7-6 |
Data: | 2006-01-10 |
Cena wydawcy: 19.50 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
"Hotele sieci Starwood w Polsce słyną z doskonałej jakości usług. A w każdym hotelu bardzo ważną rolę odgrywają restauracje. Szefowie kuchni dbają o podniebienia gości, serwując im smakowite, wyszukane i pięknie zaaranżowane potrawy. Dziś mamy wyjątkową okazję poznać sekrety mistrzów. Specjalnie dla czytelników Villi szefowie kuchni hoteli Szeraton Warsaw Hotel & Towers, The Westin Warsaw oraz Sheraton Kraków zdradzają swoje kulinarne tajemnice. Prezentujemy Państwu wyjątkową książkę kucharską - zapraszamy do wypróbowania przepisów na znakomite dania."
Książka "4 żywioły 47 przepisów kucharzy najlepszych hoteli" - oprawa miękka - Wydawnictwo Migut Media. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2006 r.