Tytuł książki:
399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ...
Autor książki:
Cosima Bellersen Quirini
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DELTA W-Z |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | Miękka ze skrzydełka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 170x235 mm |
EAN: | 9788371758737 |
ISBN: | 978-83-7175-873-7 |
Data: | 2016-11-03 |
Cena wydawcy: 30.45 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W poradniku znajdziemy wiele różnorodnych pomysłów, zachęcających do robienia przetworów i stanowiących alternatywę dla kupnych, gotowych produktów.
Chcesz samodzielnie zawekować coś więcej niż tylko dżem, warzywa lub mięso? A jakby tak zamknąć w słoikach kiełbaski curry, a puszkach chleb? Autorka przedstawia 399 doskonałych przepisów, dzięki którym nauczymy się wekować wszystko: od warzyw i owoców po mięs, ryby, zupy i inne potrawy.
Ich zrobienie nie wymaga ani przesadnego nakładu pracy ani nie jest drogie.
Książka "399 przetworów na zimę na słodko, na ostro, z mięsem i ..." - Cosima Bellersen Quirini - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo DELTA W-Z. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2016 r.