Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Sonia Draga |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 184 s. |
Wymiar: | 150x230 mm |
EAN: | 9788375082852 |
ISBN: | 978-83-7508-285-2 |
Data: | 2010-11-25 |
Opis książki:
Brokuł cebula cytryna czarna porzeczka czosnek grejpfrut herbata karczoch kiwi kwiat lipy marchew mięta miód ocet oliwa z oliwek pomarańcza pomidor soja tymianek i wino te 20 produktów które wchodzą w skład naszej codziennej diety są naturalnymi medykamentami doskonale uzupełniającymi oficjalną listę leków. Są nawet czymś więcej niż środkami leczniczymi - działają uodparniająco przez co zapobiegają chorobom. Leczą również te wszystkie drobne schorzenia które stanowią blisko trzy czwarte ujawnionych chorób. Każdy z tych produktów obecnych w naszej kuchni przedstawiono w niniejszej książce w praktyczny i efektywny sposób proponując jego zastosowanie kulinarne kosmetyczne higieniczne i terapeutyczne i pokazując które produkty chronią przynoszą ulgę w ponad 130 schorzeniach i upiększają a także precyzują ilość dostarczanych przez nie witamin soli mineralnych i mikroelementów.
Książka "20 produktów, które leczą" - Marie-Amelie Picard - oprawa twarda - Wydawnictwo Sonia Draga. Książka posiada 184 stron i została wydana w 2010 r.