Tytuł książki:
100 najlepszych przepisów. Na klasyczne przekąski
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 224 s. |
Wymiar: | 160x200 mm |
EAN: | 9788327449900 |
ISBN: | 978-83-274-4990-0 |
Data: | 2016-06-09 |
Cena wydawcy: 12.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Przekąski przyrządzamy na śniadanie lunch podwieczorek czy kolację. Gdy zamierzamy zjeść coś samotnie lub we dwoje i gdy spodziewamy się gości. W tej książce znajdziecie przepisy na bardzo różnorodne małe dania m.in. bruschettę z salsą brzoskwiniową jajka zapiekane w pomidorach sałatkę Waldorf oraz carpaccio z łososia. Wszystkie zachwycają wykwintnym smakiem.
Książka "100 najlepszych przepisów. Na klasyczne przekąski" - praca zbiorowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 224 stron i została wydana w 2016 r.