Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 126 s. |
Wymiar: | 170x250 mm |
EAN: | 9788377070666 |
ISBN: | 978-83-7707-066-6 |
Data: | 2011-11-08 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Posiłki przygotowane w kombiwarze i parowarze nie tylko wyśmienicie smakują, ale także są lekkostrawne, ułatwiają osiągnąć smukłą sylwetkę oraz wspomagają diety lecznicze. W niniejszej książce znajdziecie 100 receptur na rozmaite specjały - zupy, mięsa, ryby, dania z owoców i warzyw, potrawy mączne, a nawet słodkie wypieki - które przyrządzicie w tych urządzeniach. Ponadto autor podpowiada, na co zwrócić uwagę przy wyborze kombiwara lub parowara, jak prawidłowo je użytkować i utrzymywać w czystości.
Książka "100 dań z kombiwara i parowara" - Tadeusz Barowicz - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 126 stron i została wydana w 2011 r.