pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 4


okładka podręcznika - Rezerwacja imprez i usług turystycznych Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej z płytą CD. Szkoła ponadgimnazjalna

Rezerwacja imprez i usług turystycznych Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej z płytą CD. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.13 (Rezerwacja imprez i usług turystycznych). Zawiera wiadomości i kształci umiejętności z zakresu dobierania usługodawców...
53.29 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Informacja turystyczna Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej cz. 1. Technikum

Informacja turystyczna Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej cz. 1. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: 1. część kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej) Podręcznik do nauki: sposobów korzystania ze źródeł informacji geograficznej, zasad udzielania informacji na temat walorów turystycznych regionów oraz...
68.67 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Funkcjonowanie przedsiębiorstw Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw cz. 2. Kwalifikacja A.35.1 Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista

Funkcjonowanie przedsiębiorstw Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw cz. 2. Kwalifikacja A.35.1 Podręcznik do nauki zawodu Technik ekonomista

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.35 (Organizacja działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności planowania działalności...
29.25 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Rezerwacja usług hotelarskich. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11.1

Rezerwacja usług hotelarskich. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.11 (Rezerwacja usług hotelarskich). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości,...
47.30 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i...
80.46 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Zasady żywienia Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Zasady żywienia Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w...
75.21 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy Podręcznik cz. 2. do nauki zawodu Technik informatyk. Kwalifikacja E.12.1

Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy Podręcznik cz. 2. do nauki zawodu Technik informatyk. Kwalifikacja E.12.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji E.12 (Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy). Przekazuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przygotowaniem komputera do...
57.68 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Organizacja robót rozbiórkowych Podręcznik do nauki zawodu. Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja B.33.5

Organizacja robót rozbiórkowych Podręcznik do nauki zawodu. Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja B.33.5

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.5. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z rozbiórką obiektów budowlanych....
48.72 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12

Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie) w zawodzie technik hotelarstwa. Każdy zestaw składa się z 40...
45.65 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Zabiegi upiększające twarzy szyi i dekoltu Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych. Kwalifikacja A.61.2

Zabiegi upiększające twarzy szyi i dekoltu Podręcznik do nauki zawodu Technik usług kosmetycznych. Kwalifikacja A.61.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.61 (Wykonywanie zabiegów upiększających twarzy, szyi i dekoltu). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...
70.81 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Techniki fryzjerskie pielęgnacji włosów Podręcznik do nauki zawodu fryzjer technik usług fryzjerskich. Kwalifikacja A.19.1

Techniki fryzjerskie pielęgnacji włosów Podręcznik do nauki zawodu fryzjer technik usług fryzjerskich. Kwalifikacja A.19.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji A.19 (Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych włosów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności doboru metod i...
64.35 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące...
52.32 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik rachunkowości A.65. Szkoła ponadgimnazjalna

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik rachunkowości A.65. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY - to publikacje - opracowane zgodnie z nową podstawą programową - dzięki której można przygotować się do egzaminów zawodowych w nowej formule.Każda z publikacji opracowana przez wysokiej...
44.25 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Rachunkowość finansowa i zarządcza cz. 3

Rachunkowość finansowa i zarządcza cz. 3

Podręcznik. Wydawnictwo: Padurek ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Rachunkowość finansowa i zarządcza...
67.82 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Księgowość i kalkulacja. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości. Kwalifikacja A.36.1

Księgowość i kalkulacja. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości. Kwalifikacja A.36.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach technik ekonomista, technik rachunkowości, kwalifikacja: A.36. Prowadzenie...
64.03 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne Technik informatyk. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja E.13

Testy i zadania praktyczne Technik informatyk. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja E.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik informatyk. Kwalifikacja E.13. Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciamiPublikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk...
35.61 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Technik pojazdów samochodowych. Elektromechanik pojazdów samochodowych. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja M.12

Testy i zadania praktyczne. Technik pojazdów samochodowych. Elektromechanik pojazdów samochodowych. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja M.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Testy opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodów technik pojazdów samochodowych oraz elektromechanik pojazdów samochodowych. Treść zadań dotyczy kwalifikacji M.12. Diagnozowanie oraz naprawa elektrycznych...
39.97 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Technik handlowiec. Sprzedawca Technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18

Testy i zadania praktyczne. Technik handlowiec. Sprzedawca Technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Publikacja opracowana zgodnie z nową podstawą programową dla zawodów: technik handlowiec, sprzedawca i technik księgarstwa do kształcenia w zakresie kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Stanowi materiał przygotowujący do...
44.25 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kelner kwalifikacja T.9

Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kelner kwalifikacja T.9

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości,...
54.45 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Przedsiębiorca w handlu. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik. Tom 4. Technik handlowiec sprzedawca technik księgarstwa Kwalifikacja A.18

Przedsiębiorca w handlu. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik. Tom 4. Technik handlowiec sprzedawca technik księgarstwa Kwalifikacja A.18

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych oraz uczniów szkół policealnych kształcących się w zawodzie sprzedawca. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Szczegółowo omawia kwestie związane...
54.45 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Strona 4 z 38 : «pierwsza...23456...ostatnia» (743 pozycji)