Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 29
Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka obejmuje rozwiązania 5 zadań z czwartego rozdziału pozycji: Egzamin praktyczny potwierdzający kwalifikację A.22. Przykłady...
10.42
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego - KWALIFIKACJA a.22.. Składa się z czterech rozdziałów. W rozdziale I zamieszczono informacje o przebiegu egzaminu zawodowego oraz...
27.90
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu piątej części kwalifikacji Z.13 (Organizowanie i prowadzenie szkoleń oraz świadczenie usług z...
69.44
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji Z.13 (Doskonalenie ergonomicznych warunków pracy).W publikacji zawarto treści dotyczące skutków zdrowotnych...
69.44
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług...
36.57
Wyślemy w czasie: 24 h
Książka. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik stworzony do nowej podstawy programowej do kształcenia w zawodzie technik informatyk we wszystkich typach szkół oraz do samodzielnej nauki dla wszystkich zainteresowanych tematyką baz danych. Jest elementem trzyczęściowej...
47.69
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie...
67.40
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z...
33.74
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.12 (Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć praktycznych...
72.61
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk i technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu...
69.44
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk/technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Zawiera syntetyczne i...
53.60
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia...
62.17
Wyślemy w czasie: 24 h
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych), T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż...
69.44
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej...
62.17
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12. Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych. Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy...
31.29
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki...
25.57
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik podzielono na cztery części. Część pierwsza to planowanie działalności w jednostce organizacyjnej wraz z biznesplanem. Część druga dotyczy sprawozdawczości wynikającej z ustawy o rachunkowości i innych przepisów. W części...
27.88
Wyślemy w czasie: 24 h
Książka. Wydawnictwo: PZWL ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Opisany materiał ma na celu przygotowanie absolwenta do wykonywania zawodu na stanowisku kosmetyczki, manicurzystki, pedicurzystki, podologa, wizażystki oraz do zdobycia uprawnień do prowadzenia własnej działalności...
93.78
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur)Podręcznik obejmuje tematy dotyczące: kompetencji personalnych i społecznych, podejmowania...
46.38
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY - to publikacje - opracowane zgodnie z nową podstawą programową - dzięki której można przygotować się do egzaminów zawodowych w nowej formule.Każda z publikacji opracowana przez wysokiej klasy specjalistów...
40.85
Wyślemy w czasie: 24 h