pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 29


okładka podręcznika - Egzamin potwierdzający kwalifikację zawodową A.22. Rozwiązania zadań

Egzamin potwierdzający kwalifikację zawodową A.22. Rozwiązania zadań

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka obejmuje rozwiązania 5 zadań z czwartego rozdziału pozycji:  Egzamin praktyczny potwierdzający kwalifikację A.22. Przykłady...
10.42 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Egzamin potwierdzający kwalifikację zawodową A.22 .Przykłady zadań

Egzamin potwierdzający kwalifikację zawodową A.22 .Przykłady zadań

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego - KWALIFIKACJA a.22.. Składa się z czterech rozdziałów. W rozdziale I zamieszczono informacje o przebiegu egzaminu zawodowego oraz...
27.90 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Szkolenia i usługi w zakresie BHP. Kwalifikacja Z.13.5

Szkolenia i usługi w zakresie BHP. Kwalifikacja Z.13.5

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu piątej części kwalifikacji Z.13 (Organizowanie i prowadzenie szkoleń oraz świadczenie usług z...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Ergonomiczne warunki pracy. Kwalifikacja Z.13.2

Ergonomiczne warunki pracy. Kwalifikacja Z.13.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji Z.13 (Doskonalenie ergonomicznych warunków pracy).W publikacji zawarto treści dotyczące skutków zdrowotnych...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług...
36.57 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Tworzenie baz danych i administrowanie bazami danych Kwalifikacja E.14. Część 2. Technikum

Tworzenie baz danych i administrowanie bazami danych Kwalifikacja E.14. Część 2. Technikum

Książka. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik stworzony do nowej podstawy programowej do kształcenia w zawodzie technik informatyk we wszystkich typach szkół oraz do samodzielnej nauki dla wszystkich zainteresowanych tematyką baz danych. Jest elementem trzyczęściowej...
47.69 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie...
67.40 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja współczesnej recepcji hotelowej cz. 2 T.11.2.

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej cz. 2 T.11.2.

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z...
33.74 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Pracownia urządzeń techniki komputerowej. Kwalifikacja E.12. Technik informatyk

Pracownia urządzeń techniki komputerowej. Kwalifikacja E.12. Technik informatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.12 (Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć praktycznych...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia sieci komputerowych. Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Pracownia sieci komputerowych. Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk i technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk/technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Zawiera syntetyczne i...
53.60 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Geografia turystyczna. Podręcznik cz. 2. Turystyka. Tom 4. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14

Geografia turystyczna. Podręcznik cz. 2. Turystyka. Tom 4. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych), T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja pracy służby pięter

Organizacja pracy służby pięter

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12. Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych. Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy...
31.29 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń cz. 2

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki...
25.57 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Sporządzanie planów analiz i sprawozdań A.35. Podręcznik cz. 3

Sporządzanie planów analiz i sprawozdań A.35. Podręcznik cz. 3

Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik podzielono na cztery części. Część pierwsza to planowanie działalności w jednostce organizacyjnej wraz z biznesplanem. Część druga dotyczy sprawozdawczości wynikającej z ustawy o rachunkowości i innych przepisów. W części...
27.88 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Technik usług kosmetycznych. Przygotowanie do egzaminu A.61 i A.62

Technik usług kosmetycznych. Przygotowanie do egzaminu A.61 i A.62

Książka. Wydawnictwo: PZWL ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Opisany materiał ma na celu przygotowanie absolwenta do wykonywania zawodu na stanowisku kosmetyczki, manicurzystki, pedicurzystki, podologa, wizażystki oraz do zdobycia uprawnień do prowadzenia własnej działalności...
93.78 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Organizacja salonu fryzjerskiego. Stylizacja. Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23

Organizacja salonu fryzjerskiego. Stylizacja. Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur)Podręcznik obejmuje tematy dotyczące: kompetencji personalnych i społecznych, podejmowania...
46.38 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik rachunkowości A.65. Szkoła ponadgimnazjalna

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik rachunkowości A.65. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY - to publikacje - opracowane zgodnie z nową podstawą programową - dzięki której można przygotować się do egzaminów zawodowych w nowej formule.Każda z publikacji opracowana przez wysokiej klasy specjalistów...
40.85 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 29 z 36 : «pierwsza...2728293031...ostatnia» (706 pozycji)