Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 27
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik niezbędny w zdobywaniu wiedzy i umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych). Przedstawia zasady bezpieczeństwa przydatne zarówno dla organizatora wyjazdów, jak i ich...
66.36
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Podręcznik niezbędny do nauki umiejętności w zakresie kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych). Przedstawia przyrodę, kulturę i historię Polski pod kątem ich walorów turystycznych. Omawia podstawowe...
69.44
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodach technik mechanik oraz operator obrabiarek skrawających realizujący treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji M. 19 (Przygotowywanie obrabiarek sterowanych numerycznie do obróbki). W publikacji...
60.11
Wyślemy w czasie: 24 h
BHP w branży fryzjersko-kosmetycznej. Efekty kształcenia wspólne dla branży. Szkoła ponadgimnazjalna
W podręczniku omówiono zasady higieny w gabinecie fryzjersko-kosmetycznym i w życiu codziennym. Podkreślono znaczenie dobrego zdrowia dla pracownika tej branży. Wskazano najczęstsze dolegliwości związane ze specyfiką pracy i metody...
72.95
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy...
69.44
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów branży samochodowej w zakresie PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej). Omówiono w nim m.in. podstawy formalno-prawne działalności gospodarczej,...
66.47
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji A.62 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp z przypomnieniem kluczowych wiadomości i zasad, które...
69.44
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik Środki transportu. Część 1 wraz ze Środkami transportu. Część 2 zawiera usystematyzowaną prezentację treści nauczania w zakresie trzech części kwalifikacji wyodrębnionych w zawodzie technik spedytor, tj.:A.28.1. Planowanie realizacji...
37.29
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Hortpress ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Trzecia część podręcznika przeznaczonego dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik architektury krajobrazu obejmuje zagadnienia związane z elementami roślinnymi i architektonicznymi we współczesnym krajobrazie ogrodowym. Do...
20.73
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do kwalifikacji M.12 w zawodach elektromechanik pojazdów samochodowych oraz technik pojazdów samochodowych, część 1. Ma czytelną strukturę (znaną już uczniom korzystającym z całej serii samochodowej Nowej Ery), a wynikającą z...
69.82
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla techników i szkół policealnych realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji E.14 (Tworzenie stron internetowych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do tworzenia stron internetowych za pomocą języka HTML...
47.30
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla techników i szkół policealnych realizujący treści z zakresu 3 części kwalifikacji E.14 (Aplikacje internetowe). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do tworzenia aplikacji internetowych opartych na dwóch...
77.28
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, stosowania instrumentów promocji usług hotelarskich oraz planowania i podejmowania działań...
71.89
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer, realizujący treści materiału zawartego w efektach kształcenia wspólnych dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k) oraz zawartych w kwalifikacji A.19.Obejmuje tematy dotyczące...
46.43
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Stylizacja fryzur z wykorzystaniem technik wizualizacji). Uczy wykonywania rysunków, zastosowania kolorów we fryzjerstwie,...
54.45
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki języka niemieckiego w zawodzie technik hotelarstwa. Uczy słownictwa charakterystycznego dla branży turystyczno-hotelarskiej. Kładzie nacisk na zwroty i wyrażenia przydatne w pracy hotelarza. Zawiera wzory pism oficjalnych...
72.95
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki języka angielskiego w zawodzie technik hotelarstwa. Uczy słownictwa charakterystycznego dla branży turystyczno-hotelarskiej. Kładzie nacisk na zwroty i wyrażenia przydatne w pracy hotelarza. Zawiera wzory pism oficjalnych...
71.90
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik zawiera: - wprowadzenie w zasady marketingu, - charakterystykę rynku usług turystycznych, - omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów promocyjnych i informacyjnych, - przegląd metod działań marketingowych. Liczne pytania i...
54.91
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług...
53.88
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji...
49.81
Wyślemy w czasie: 24 h