pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 26


okładka podręcznika - BHP w branży mechanicznej. Efekty kształcenia wspólne dla branży

BHP w branży mechanicznej. Efekty kształcenia wspólne dla branży

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono zasady ochrony przeciwpożarowej w branży mechanicznej oraz kwestie odnoszące się do ergonomii pracy. Scharakteryzowano również źródła i czynniki szkodliwe w środowisku pracy oraz środki ochrony niezbędne...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia stylizacji fryzur. Kwalifikacja A.23. Technik usług fryzjerskich

Pracownia stylizacji fryzur. Kwalifikacja A.23. Technik usług fryzjerskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik usług fryzjerskich realizująca treści z zakresu kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach.Nieoceniona pomoc w...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia techniki biurowej. Kwalifikacja A.35. Technik ekonomista

Pracownia techniki biurowej. Kwalifikacja A.35. Technik ekonomista

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik ekonomista w zakresie kwalifikacji A.35. Prowadzenie działalności w organizacji. Dzięki tej publikacji uczeń może kształtować umiejętności praktyczne związane z wykonywaniem...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia gospodarki materiałowej. Kwalifikacja A.30. Technik logistyk

Pracownia gospodarki materiałowej. Kwalifikacja A.30. Technik logistyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania. Zawiera karty pracy i zadania...
68.86 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Pracownia obsługi turystycznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.14 cz. 2. Praktyczna nauka zawodu

Pracownia obsługi turystycznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.14 cz. 2. Praktyczna nauka zawodu

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące marketingu w sprzedaży usług i imprez turystycznych. Omówiono tu metody sprzedaży usług i imprez turystycznych oraz towarzyszące im umowy. Pokazano...
51.83 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik elektryk elektryk elektromechanik E.7.2

Konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik elektryk elektryk elektromechanik E.7.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik elektryk, elektromechanik i elektryk, realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji E.7 (Konserwacja maszyn i urządzeń elektrycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych...
75.07 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Montaż elementów i podzespołów elektrycznych i elektronicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik mechatronik monter mechatronik E.3.3

Montaż elementów i podzespołów elektrycznych i elektronicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik mechatronik monter mechatronik E.3.3

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik mechatronik i monter mechatronik zawiera treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji E.3 (Montaż elementów i podzespołów elektrycznych i elektronicznych). Zaprezentowano w nim wiedzę na temat...
77.28 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia kosmetyczna twarzy. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja A.61. Technik usług kosmetycznych

Pracownia kosmetyczna twarzy. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja A.61. Technik usług kosmetycznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji A.61 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp teoretyczny, który przypomina uczniowi kluczowe wiadomości, a także zwraca...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Repetytorium + testy. Szkoła ponadgimnazjalna. Egzamin zawodowy. Technik usług kosmetycznych Kwalifikacja A.61

Repetytorium + testy. Szkoła ponadgimnazjalna. Egzamin zawodowy. Technik usług kosmetycznych Kwalifikacja A.61

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja pomaga opanować wiadomości z zakresu kwalifikacji A.61 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy). Pomaga uczniowi usystematyzować wiedzę i przygotować się do egzaminu, wskazując najważniejsze zagadnienia do powtórek....
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami E.14. cz. 3. Podręcznik

Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami E.14. cz. 3. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik informatyk we wszystkich typach szkół oraz do samodzielnej nauki dla wszystkich, którzy chcą się nauczyć tworzenia stron www.Zawiera wszystkie treści niezbędne do zdania egzaminu w...
47.46 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Prowadzenie działalności gospodarczej w branży mechanicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego

Prowadzenie działalności gospodarczej w branży mechanicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów w branży mechanicznej z zakresu PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej). Omówiono w nim m.in. podstawy formalno-prawne działalności gospodarczej,...
59.91 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy technologii żywności

Podstawy technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010...
62.24 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich
praca zbiorowa

Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
28.23 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 1. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 1. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
32.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 2. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 2. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
32.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Egzamin zawodowy. Testy i zadania z rozwiązaniami. Kwalifikacja A.28 i A.29

Egzamin zawodowy. Testy i zadania z rozwiązaniami. Kwalifikacja A.28 i A.29

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Publikacja służy jako pomoc w przygotowaniach do egzaminu zawodowego z kwalifikacji A.28 i A.29. Prezentowane zestawy, przygotowane na wzór egzaminów organizowanych przez CKE, pozwolą:- oswoić się z formą egzaminu zawodowego,-...
24.99 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Egzamin zawodowy. Testy i zadania z rozwiązaniami. Kwalifikacja Z.13

Egzamin zawodowy. Testy i zadania z rozwiązaniami. Kwalifikacja Z.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Publikacja służy jako pomoc w przygotowaniach do egzaminu zawodowego z kwalifikacji Z.13.Prezentowane zestawy, przygotowane na wzór egzaminów organizowanych przez CKE, pozwolą:- oswoić się z formą egzaminu zawodowego,-...
26.19 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy elektrotechniki i elektroniki

Podstawy elektrotechniki i elektroniki

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Bogato ilustrowany podręcznik poświęcony podstawom elektrotechniki i elektroniki, których znajomość jest niezbędna do dalszego kształcenia w zawodzie. Przedstawiono w nim zagadnienia dotyczące: istoty prądu elektrycznego, prądu...
55.59 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 26 z 38 : «pierwsza...2425262728...ostatnia» (745 pozycji)