pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 25


okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i...
37.96 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
40.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i...
51.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:(PDG). Podejmowanie i...
34.05 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
To kompendium, które pomoże uczniom: stworzyć wizerunek firmy założyć działalność gospodarczą zatrudnić pracowników, korzystając z różnych form...
62.22 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych stanowi dopełnienie Diagnozowania układów elektrycznych i elektronicznych. Obie książki w sposób kompleksowy i praktyczny prowadzą ucznia przez...
62.22 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
62.24 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
62.24 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Operator ładowarek jednonaczyniowych

Operator ładowarek jednonaczyniowych

Podręcznik. Wydawnictwo: LIWONA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Niniejsza publikacja skierowana jest głównie do osób, które przygotowują się do odbycia kursu na operatora ładowarek jednonaczyniowych. Ponadto może stanowić niezbędne kompendium wiedzy dla obecnych operatorów ww. maszyn, aby...
33.77 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Logistyka procesów produkcji. Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik logistyk

Logistyka procesów produkcji. Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik logistyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Książka stanowi jedną z sześciu części zestawu podręczników do kształcenia w zawodzie technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.30 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji...
31.91 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Planowanie produkcji i dystrybucji. Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik logistyk

Planowanie produkcji i dystrybucji. Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik logistyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Książka stanowi jedną z sześciu części zestawu podręczników do kształcenia w zawodzie technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.30 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w pro­cesach produkcji, dystrybucji...
37.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Podręcznik

Sprzedaż produktów i usług reklamowych. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie praktyczny i zobrazowane licznymi...
36.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Konfigurowanie urządzeń sieciowych E.13.2
praca zbiorowa

Konfigurowanie urządzeń sieciowych E.13.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: Miękka;
Podręcznik do kwalifikacji E.13 w zawodzie technik informatyk. Pozwala zrozumieć architekturę sieciową klient-serwer, poznać budowę, zasady działania oraz sposoby konfigurowania i zabezpieczania różnych urządzeń sieciowych...
47.46 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik. Technikum Zasadnicza szkoła zawodowa

Technologie produkcji cukierniczej Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 1 T.4 Technik technologii żywności cukiernik. Technikum Zasadnicza szkoła zawodowa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania...
64.33 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Działalność gospodarcza w branży elektrycznej

Działalność gospodarcza w branży elektrycznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik poświęcony zagadnieniom dotyczącym działalności gospodarczej w branży elektrycznej, napisany zgodnie z nową podstawą programową kształcenia w zawodach. Opisano w nim warunki i zasady funkcjonowania przedsiębiorstw w...
26.60 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi E.13.3.

Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi E.13.3.

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik Administrowanie sieciowymi systemami operacyjnymi przygotowuje do kształcenia w zawodzie technik informatyk. Zawiera zakres treści określony w podstawie programowej jako E.13.3. Podręcznik może funkcjonować...
51.42 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kwalifikacja A.36. Prowadzenie rachunkowości. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodów technik ekonomista i technik rachunkowości cz. 1

Kwalifikacja A.36. Prowadzenie rachunkowości. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodów technik ekonomista i technik rachunkowości cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Helion ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Kwalifikacja A.36. Część 1. Prowadzenie rachunkowości. Podręcznik do nauki zawodów technik ekonomista i technik rachunkowości Najbardziej aktualny podręcznik do rachunkowości na rynku według stanu prawnego na dzień 1 lipca 2016 roku....
48.56 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - BHP w branży elektrycznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Efekty kształcenia wspólne dla branży

BHP w branży elektrycznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Efekty kształcenia wspólne dla branży

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono zasady ochrony przeciwpożarowej w branży elektrycznej oraz kwestie odnoszące się do ergonomii pracy. Scharakteryzowano również źródła i czynniki szkodliwe w środowisku pracy oraz środki ochrony niezbędne...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - BHP w branży samochodowej. Efekty kształcenia wspólne dla branży. Szkoła ponadgimnazjalna

BHP w branży samochodowej. Efekty kształcenia wspólne dla branży. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono zasady ochrony przeciwpożarowej w branży samochodowej oraz kwestie odnoszące się do ergonomii pracy. Scharakteryzowano również źródła i czynniki szkodliwe w środowisku pracy oraz środki ochrony niezbędne...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 25 z 38 : «pierwsza...2324252627...ostatnia» (745 pozycji)