pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 23


okładka podręcznika - Podstawy kosmetologii w praktyce Podręcznik do nauki zawodu. Szkoła ponadgimnazjalna. Technik usług kosmetycznych

Podstawy kosmetologii w praktyce Podręcznik do nauki zawodu. Szkoła ponadgimnazjalna. Technik usług kosmetycznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Nowoczesny, aktualny podręcznik następca znanej i cenionej publikacji Kosmetologia. Podstawy tej samej autorki!Popyt na wykwalifikowanych pracowników w zawodzie technik usług kosmetycznych zachęca do kształcenia w tym kierunku i...
62.17 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Techniki kierowania pojazdami mechanicznymi. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu

Techniki kierowania pojazdami mechanicznymi. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona dla uczniów i słuchaczy szkół oraz placówek kształcących kandydatów do pracy w branży samochodowej. Precyzyjnie przedstawiono w niej przepisy i zasady ruchu drogowego oraz znaki i sygnały drogowe. Omówiono...
54.39 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Repetytorium / testy Egzamin zawodowy. Tom 10. Kelner

Repetytorium / testy Egzamin zawodowy. Tom 10. Kelner

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. w zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości oraz sprawdzić wiedzę uczniów za pomocą testów i zadań praktycznych. Publikacja zawiera 5 testów po 40 pytań z...
54.39 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 Podręcznik do nauki zawodu

Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 Podręcznik do nauki zawodu

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności,...
66.36 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Repetytorium + testy Egzamon zawodowy Technik logistyk Kwalifikacja A.32

Repetytorium + testy Egzamon zawodowy Technik logistyk Kwalifikacja A.32

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Repetytorium stworzone z myślą o osobach przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji A.32. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych.Publikacja pomoże przyszłym technikom logistykom...
70.77 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Zbiór zadań z ekonomiki przedsiębiorstw Kwalifikacja A.35. Branża ekonomiczna. Technik Ekonomista

Zbiór zadań z ekonomiki przedsiębiorstw Kwalifikacja A.35. Branża ekonomiczna. Technik Ekonomista

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Obowiązkowa pozycja w trakcie przygotowań do egzaminu! Zbiór zadań obejmuje wszystkie najważniejsze zagadnienia obowiązujące podczas egzaminu zawodowego z kwalifikacji A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji.To...
45.75 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Zbiór zadań. Podstawy elektrotechniki w praktyce Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna

Zbiór zadań. Podstawy elektrotechniki w praktyce Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja jest dodatkową pomocą dla uczniów przygotowujących się do wykonywania zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik). Składa się...
66.06 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Podstawy elektroniki w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podstawy elektroniki w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony do nauki zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik). Przekazuje wiedzę dotyczącą: zasad BHP podczas pracy...
66.36 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Pracownia instalacji elektrycznych. Kwalifikacja E.8 Technik elektryk elektryk. Szkoła ponadgimnazjalna

Pracownia instalacji elektrycznych. Kwalifikacja E.8 Technik elektryk elektryk. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja jest przeznaczona do praktycznej nauki zawodów technik elektryk, elektryk i elektromechanik w zakresie kwalifikacji E.8 (Montaż i konserwacja instalacji elektrycznych). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas...
72.61 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z...
62.06 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Podstawy elektrotechniki w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna. Szkoła ponadgimnazjalna

Podstawy elektrotechniki w praktyce. Podręcznik do nauki zawodu Branża elektroniczna informatyczna i elektryczna. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony do nauki zawodów z branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej (technik mechatronik, technik elektryk, technik informatyk, technik elektronik). Prezentuje informacje dotyczące: zasad BHP podczas pracy...
70.21 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka książki - Sporządzanie sprawozdania finansowego i przeprowadzanie analizy finansowej

Sporządzanie sprawozdania finansowego i przeprowadzanie analizy finansowej

Książka. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik w przejrzysty sposób i dostosowanej do potrzeb uczniów formie przedstawia i wskazuje konkretne rozwiązania merytoryczne dotyczące sprawozdawczości i analizy finansowej przedsiębiorstw, popierając rozważania teoretyczne...
36.70 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Pracownia sporządzania kosztorysów i dokumentacji przetargowej. Kwalifikacja B.30. Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Pracownia sporządzania kosztorysów i dokumentacji przetargowej. Kwalifikacja B.30. Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik budownictwa, realizująca treści z zakresu kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów oraz przygotowywanie dokumentacji przetargowej), do wykorzystania podczas zajęć...
67.40 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje,...
69.72 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
41.30 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i...
52.48 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
42.39 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
To kompendium, które pomoże uczniom: stworzyć wizerunek firmy założyć działalność gospodarczą zatrudnić pracowników, korzystając z różnych form...
62.54 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych. Technikum. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik Naprawa elektrycznych i elektronicznych układów pojazdów samochodowych stanowi dopełnienie Diagnozowania układów elektrycznych i elektronicznych. Obie książki w sposób kompleksowy i praktyczny prowadzą ucznia przez...
62.54 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
63.19 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Strona 23 z 34 : «pierwsza...2122232425...ostatnia» (678 pozycji)