pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 17


okładka podręcznika - Kwalifikacja INF.03. Tworzenie i administrowanie stronami i aplikacjami internetowymi oraz bazami danych cz. 2

Kwalifikacja INF.03. Tworzenie i administrowanie stronami i aplikacjami internetowymi oraz bazami danych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Helion ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Informatycy i programiści należą aktualnie do najbardziej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się po szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji. Technik informatyk oraz technik programista to...
56.69 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Architektura krajobrazu cz. 1. Podstawy architektury krajobrazu
praca zbiorowa

Architektura krajobrazu cz. 1. Podstawy architektury krajobrazu

Podręcznik. Wydawnictwo: Hortpress ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Architektura krajobrazu jest dziedziną nauki związaną z kształtowaniem przestrzeni życia człowieka za pomocą roślinności, elementów wodnych i architektonicznych z uwzględnieniem wielu czynników, które składają się na charakter otaczającego krajobrazu....
76.65 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kwalifikacja A.35/AU.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Odpowiedzi. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie. Technik ekonomista

Kwalifikacja A.35/AU.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji Odpowiedzi. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie. Technik ekonomista

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Książka Kwalifikacja A.35/AU.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie przeznaczona jest dla zawodu technik ekonomista. Pomaga przygotować się do egzaminu zawodowego...
16.66 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik cz. 2

Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zdrowego...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się...
50.00 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: Miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).Autorka omówiła m.in. znaczenie...
65.32 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: Miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).W podręczniku omówiono m.in....
65.33 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Obsługa magazynów. Kwalifikacja SPL.01. cz. 2

Obsługa magazynów. Kwalifikacja SPL.01. cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik realizuje efekty kształcenia z zakresu kwalifikacji SPL.01. (Obsługa magazynów). Przedstawia między innymi takie zagadnienia, jak: organizacja produkcji, materiały i surowce w działalności produkcyjnej, jakość w produkcji, normy i procedury...
78.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości. Kwalifikacja. HGT.03. Zbiór zadań

Obsługa gości. Kwalifikacja. HGT.03. Zbiór zadań

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja...
63.20 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Bezpieczeństwo i higiena pracy

Bezpieczeństwo i higiena pracy

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
BHP to materiały edukacyjne zgodne z nową podstawą programową kształcenia w zawodach (efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów).Zgodnie z obowiązującymi przepisami (patrz też INFO DLA NAUCZYCIELI) materiały edukacyjne mogą być...
30.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Nowoczesne zabiegi fryzjerskie
praca zbiorowa

Nowoczesne zabiegi fryzjerskie

Podręcznik. Wydawnictwo: Suzi ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Nowoczesne Zabiegi Fryjerskie (II) DO KWALIFIKACJI FRK.01profesjonalna nauka fryzjerstwa - teoria i praktyka w zawodzie fryzjerdla zawodu fryzjer 514101 i technik usług fryzjerskich 514105poziom podstawowy i ponadpodstawowyDla:...
67.48 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kwalifikacja INF.02. Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych cz. 1

Kwalifikacja INF.02. Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Helion ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Informatycy i programiści należą aktualnie do najbardziej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się w szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji. Technik informatyk to zawód o wymiernej wartości...
57.57 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kwalifikacja INF.03. Tworzenie i administrowanie stronami i aplikacjami internetowymi oraz bazami danych cz.1

Kwalifikacja INF.03. Tworzenie i administrowanie stronami i aplikacjami internetowymi oraz bazami danych cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Helion ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Informatycy i programiści należą aktualnie do najbardziej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się po szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji. Technik informatyk oraz technik programista to...
69.01 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.02. cz. 2

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.02. cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnychi gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady...
77.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technik hotelowy. Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik cz. 1

Technik hotelowy. Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Autorzy zamieścili w podręczniku informacje dotyczące klasyfikacji obiektów i...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kwalifikacja AU.22

Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kwalifikacja AU.22

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Publikacja opracowana zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji AU.22 (Obsługa magazynów) stanowi materiał przygotowujący do egzaminu zawodowego z tej kwalifikacji. Jest to kompendium wiedzy na temat...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej. Kwalifikacja EKA.04. cz.2

Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej. Kwalifikacja EKA.04. cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej). Prezentuje obszerny materiał dotyczący gospodarowania zasobami rzeczowymi i dokumentowania zdarzeń...
79.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technik eksploatacji portów i terminali. Kwalifikacja AU.34/2

Technik eksploatacji portów i terminali. Kwalifikacja AU.34/2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik eksploatacji portów i terminali zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.34 (Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów). W publikacji przedstawiono ogólne...
66.36 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kwalifikacja EE.09. Podręcznik cz. 3

Kwalifikacja EE.09. Podręcznik cz. 3

Podręcznik. Wydawnictwo: Helion ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Kwalifikacja EE.09 Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych cz.3 Tworzenie i administrowanie bazami danych. Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk.Jolanta Pokorska informatyk, absolwentka informatyki i...
40.51 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Kwalifikacja INF.02 i INF.07. Administrowanie sieciami komputerowymi w symulatorze Packet Tracer w przykładach i ćwiczeniach

Kwalifikacja INF.02 i INF.07. Administrowanie sieciami komputerowymi w symulatorze Packet Tracer w przykładach i ćwiczeniach

Podręcznik. Wydawnictwo: ITSTART ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: twarda;
Książka Kwalifikacja: INF.02 i INF.07 - Administrowanie sieciami komputerowymi w symulatorze Packet Tracer w przykładach i ćwiczeniach Część I jest podręcznikiem wspomagającym nauczanie w zawodach Technik Informatyk i Technik...
43.43 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Strona 17 z 36 : «pierwsza...1516171819...ostatnia» (710 pozycji)