pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Podstawy gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Polskie Ekonomiczne, PWE
Format: pdf
Ilość stron: 268 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788320825732
Data: 2025-01-27
56.60 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis e-booka:

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.

Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.

E-book „Podstawy gastronomii” - Wydawca: Polskie Ekonomiczne, PWE. Cena 56.60 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.