Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Polskie Ekonomiczne, PWE |
Format: | |
Ilość stron: | 268 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788320825732 |
Data: | 2025-01-27 |
56.60
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis e-booka:
Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii. Zawiera on: historię gastronomii w Polsce i na świecie, podstawowe pojęcia stosowane w gastronomii, opis produktu gastronomicznego, prezentację produktu gastronomicznego od strony jego atrakcyjności w turystyce, wybrane organizacje i stowarzyszenia gastronomiczne, rolę informacji i promocji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.Podręcznik jest przeznaczony dla studentów uczelni tyrystycznych, hotelarskich, technicznych (np. kierunku technologia żywności), rolniczych, szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim oraz osób zarządzających obiektami gastronomicznymi.
E-book „Podstawy gastronomii” - Wydawca: Polskie Ekonomiczne, PWE. Cena 56.60 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.