
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Petrus |
Format: | |
Ilość stron: | 250 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788377207642 |
Data: | 2025-02-25 |
49.00
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis e-booka:
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem – po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach – zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze – mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
E-book „Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa” - Wydawca: Petrus. Cena 49.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.