pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Jakość jako determinanta budowania pozycji konkurencyjnej na rynku produktów żywnościowych

Autor:

Mariusz Grębowiec

Dane szczegółowe:
Wydawca: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie
Format: pdf
Ilość stron: 127 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788382371017
Data: 2025-02-06
Cena wydawcy: 25.00 złpozycja niedostępna

Opis e-booka:

Książka stanowi przede wszystkim przegląd literatury z zakresu teorii konkurencji i konkurencyjności, jak również teorii z zakresu zarządzania jakością na rynku produktów spożywczych. Znajdą w niej Państwo m.in. informacje dotyczące znaczenia i rangi pojęcia jakości oraz sposobu jej postrzegania zarówno z punktu widzenia producenta, jak również konsumenta produktów spożywczych, określenie czynników warunkujących wysoką jakość oraz lokowanie strategii podnoszenia jakości wśród różnorodnych strategii rynkowych i marketingowych przedsiębiorstw w procesie budowania pozycji konkurencyjnej w danym sektorze oraz określenie wpływu certyfikatów i znaków jakości na procesy decyzyjne na rynku dó żywnościowych.

E-book „Jakość jako determinanta budowania pozycji konkurencyjnej na rynku produktów żywnościowych” - Wydawca: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie.