Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu |
Format: | |
Ilość stron: | 169 s. |
Zabezpieczenie: | plik z zabezpieczeniem watermark |
EAN: | 9788382110012 |
Data: | 2025-02-04 |
Opis e-booka:
Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i niestacjonarnych) Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Materiały zostały dostosowane do programu przedmiotu inżynieria produkcji żywności obejmującego wykład i ćwiczenia laboratoryjne. Zawierają podstawy niezbędne do przeprowadzenia ćwiczeń kształtujących umiejętności wykonywania badań laboratoryjnych, analizy wyników oraz formułowania na ich podstawie wniosków. Opracowanie składa się z 12 rozdziałów, w których opisano wybrane elementy inżynierii produkcji żywności. Na początku każdego rozdziału znajduje się krótki wstęp teoretyczny pozwalający na zorientowanie się w tematyce wykonywanego ćwiczenia. Część praktyczna obejmuje metodykę badań wybranych cech produktów a także wpływu procesów jednostkowych na jakość produktu.
E-book „Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane” - Wydawca: Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Cena 21.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.