pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane

Dane szczegółowe:
Wydawca: Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Format: pdf
Ilość stron: 169 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788382110012
Data: 2025-02-04
21.00 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis e-booka:

Niniejsze materiały dydaktyczne napisane zostały z myślą o studentach kierunku zarządzanie i inżynieria produkcji studiów pierwszego stopnia (studiów inżynierskich, stacjonarnych i niestacjonarnych) Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Materiały zostały dostosowane do programu przedmiotu inżynieria produkcji żywności obejmującego wykład i ćwiczenia laboratoryjne. Zawierają podstawy niezbędne do przeprowadzenia ćwiczeń kształtujących umiejętności wykonywania badań laboratoryjnych, analizy wyników oraz formułowania na ich podstawie wniosków. Opracowanie składa się z 12 rozdziałów, w których opisano wybrane elementy inżynierii produkcji żywności. Na początku każdego rozdziału znajduje się krótki wstęp teoretyczny pozwalający na zorientowanie się w tematyce wykonywanego ćwiczenia. Część praktyczna obejmuje metodykę badań wybranych cech produktów a także wpływu procesów jednostkowych na jakość produktu.

E-book „Inżynieria produkcji żywności - zagadnienia wybrane” - Wydawca: Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Cena 21.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.