pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
E-book:

Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Akademia Morska w Gdyni
Format: pdf
Ilość stron: 184 s.
Zabezpieczenie: plik z zabezpieczeniem watermark
EAN: 9788374213783
Data: 2025-01-27
35.00 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis e-booka:

Monografia prof. Izabeli Steinki „Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności” jest obszernym materiałem skierowanym do szerokiego grona odbiorców, nie tylko studentów, czy słuchaczy studiów podyplomowych, ale również praktyków zajmujących się ryzykiem narażenia zdrowia konsumentów. Autorka rzetelnie naświetla zagadnienia związane z oceną częstotliwości występowania, identyfikacją oraz przeżywalnością Staphylococcus aureus, Staphylococcus sp. i szczepów antybiotykoopornych w produktach pochodzenia zwierzęcego i roślinnego. Na uwagę zasługuje aspekt dotyczący identyfikacji kodujących czynników wirulencji i antybiotykooporności gronkowców oraz próba wyznaczenia wskaźnika bezpieczeństwa konsumentów środków spożywczych.

E-book „Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności” - Wydawca: Akademia Morska w Gdyni. Cena 35.00 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.