pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Sebastian Krzywda

Sebastian Krzywda - autor


okładka podręcznika - Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych cz. 2
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań praktycznych pomoże wyszlifować umiejętności praktyczne niezbędne na egzaminie zawodowym oraz w pracy technika żywienia i usług gastronomicznych. Różnorodne typy zadań zadania testowe zamknięte,...
54.78 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna

Repetytorium + testy Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z...
65.21 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z...
62.06 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres:kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie) Podręcznik do nauki: obsługi gości hotelowych, zasad nakrywania stołów, sposobów podawania śniadań, różnych...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo. Tom 4. Szkoła ponadgimnazjalna. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Hotelarstwo. Tom 4. Szkoła ponadgimnazjalna. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na...
51.83 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz. 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Książki / Pedagogika / Pedagogika ogólna; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych różnego typu ze szczególnym uwzględnieniem gastronomii hotelowej....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Obsługa konsumenta w hotelarstwie cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Podręcznik. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz...
pozycja niedostępna