Księgarnia »
Indeks autorów »
Renata Szajna
Renata Szajna - autor
Renata Szajna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka; Podręcznik omawia zagadnienia z piątej części kwalifikacji HGT.12 dotyczące usług gastronomicznych. Obszernie prezentuje zagadnienia związane z prowadzeniem usług gastronomicznych w pierwszych rozdziałach przedstawia tematykę kierunków rozwoju w...
pozycja niedostępna
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka; Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z...
65.21
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka; Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości,...
pozycja niedostępna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka; Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji...
pozycja niedostępna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka; Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie...
70.81
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
Renata Szajna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka; Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. w zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości oraz sprawdzić wiedzę uczniów za pomocą testów i zadań praktycznych. Publikacja zawiera 5 testów po 40 pytań z...
54.39
Wyślemy w czasie: 24 h
Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka; Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien mieć do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z...
62.06
Wyślemy w czasie: 24 h
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka; Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług...
53.88
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 24 h
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka; Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące...
pozycja niedostępna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka; Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania...
67.49
Wyślemy w czasie: 24 h
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka; Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie...
67.40
Wyślemy w czasie: 24 h
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka; Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna
Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka; Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych...
68.41
Wyślemy w czasie: 24 h
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka; Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka; Zakres: kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: organizacji stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, umiejętności niezbędnych do wykonywania zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości, opracowywania karty menu...
68.41
Wyślemy w czasie: 24 h
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka; Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości, sposobów wyposażenia i...
pozycja niedostępna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka; druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości) Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości, sposobów...
52.40
Wyślemy w czasie: 24 h
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka; Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono...
pozycja niedostępna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka; Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono...
pozycja niedostępna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka; Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych - technik podawania potraw kuchni różnych narodów - serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych - planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych...
pozycja niedostępna