pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Piotr Dominik

Piotr Dominik - autor


okładka podręcznika - BHP w branży gastronomicznej Podręcznik do kształcenia zawodowego
Piotr Dominik

BHP w branży gastronomicznej Podręcznik do kształcenia zawodowego

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach z branży gastronomicznej. Realizuje treści kształcenia z zakresu efektów wspólnych BHP dla branży gastronomicznej.W publikacji poruszono zagadnienia związane z...
72.95 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu czwartej części kwalifikacji T.3 (Przygotowanie pieczywa do dystrybucji).W publikacji przybliżono...
56.62 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka książki - Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 1
Piotr Dominik

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 1

Książka. Wydawnictwo: Naukowe Sophia ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego....
pozycja niedostępna

okładka książki - Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 2
Piotr Dominik

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 2

Książka. Wydawnictwo: Naukowe Sophia ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego....
pozycja niedostępna

okładka książki - Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 3
Piotr Dominik

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 3

Książka. Wydawnictwo: Naukowe Sophia ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego....
pozycja niedostępna

okładka książki - Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 4
Piotr Dominik

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 4

Książka. Wydawnictwo: Naukowe Sophia ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego....
pozycja niedostępna

okładka książki - Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 5
Piotr Dominik

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału turystycznego cz. 5

Książka. Wydawnictwo: Naukowe Sophia ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Niemiecki Kurs dla początkujących. Książka+MP3
Tomasz Sielecki, Piotr Dominik

Niemiecki Kurs dla początkujących. Książka+MP3

Podręcznik. Wydawnictwo: Lingo ; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język niemiecki; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Jeśli szukasz książki, która pomoże Ci przyswoić mocne podstawy języka niemieckiego, Niemiecki. Kurs dla początkujących wydawnictwa Lingo jest w sam raz dla Ciebie!Zalety kursu:- współczesny język, przydatne słówka i zwroty- gramatyka...
pozycja niedostępna

okładka książki - Marketingowa Rola Potencjału Kuchni Regionalnych I Żywności Tradycyjnej W Kształtowaniu Produktu Turystycznego
Piotr Dominik, Anna Wilkońska

Marketingowa Rola Potencjału Kuchni Regionalnych I Żywności Tradycyjnej W Kształtowaniu Produktu Turystycznego

Książka. Wydawnictwo: Naukowe Sophia ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Turystyka; Rok wydania: 2018; Oprawa: twarda;
Marketingowa rola potencjału kuchni regionalnych i żywności tradycyjnej w kształtowaniu produktu turystycznego oraz rozowju...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.9 WSiP
Piotr Dominik

Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.9 WSiP

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9. Zawiera syntetyczne i obszerne repetytorium wiedzy opracowane zgodnie z nową podstawą...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik

BHP w branży gastronomicznej WSiP

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik omawia prawne regulacje dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy. Przedstawia fizjologiczny aspekt pracy. Dokładnie charakteryzuje ryzyko związane z praca w branży gastronomicznej. Omawia...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4.
Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4.

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego...
53.88 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych
Piotr Dominik

Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15. (Planowanie i wykonywanie usług...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Niemiecki. Rozmówki z wymową i słowniczkiem Nowe wydanie
Piotr Dominik

Niemiecki. Rozmówki z wymową i słowniczkiem Nowe wydanie

Podręcznik. Wydawnictwo: Lingo ; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język niemiecki; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Mów śmiało! Z najnowszym wydaniem rozmówek Lingo stanie się to proste i wygodne.Dzięki naszym praktycznym rozmówkom bez trudu dogadasz się z rodowitymi Niemcami. Rozmówki Lingo pomogą Ci kiedy:- wybierasz się do krajów...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Niemiecki w podróży. Rozmówki 3 w 1 ( CD)
Piotr Dominik

Niemiecki w podróży. Rozmówki 3 w 1 ( CD)

Podręcznik. Wydawnictwo: Lingo ; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język angielski; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
To praktyczna pomoc językowa dla wszystkich wybierających się za granicę, a zarazem unikalne połączenie rozmówek z wymową i słowniczkiem, niezbędnika językowego i...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Repetytorium testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Niemiecki. Kurs dla początkujących (+ CD)
Tomasz Sielecki, Piotr Dominik

Niemiecki. Kurs dla początkujących (+ CD)

Podręcznik. Wydawnictwo: Lingo ; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język niemiecki; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Jeśli szukasz książki, która pomoże Ci przyswoić mocne podstawy języka niemieckiego, Niemiecki. Kurs dla początkujących wydawnictwa Lingo jest w sam raz dla Ciebie! Zalety kursu: - współczesny język, przydatne słówka i zwroty, - gramatyka w...
pozycja niedostępna

okładka książki - Niemiecki Dobry start 3 w 1 (+ CD)
Piotr Dominik, Marius P. Karolczak, Tomasz Sielecki

Niemiecki Dobry start 3 w 1 (+ CD)

Książka. Wydawnictwo: Lingo ; Kategoria: Podręczniki / Języki obce / język niemiecki; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Oddajemy w Twoje ręce doskonałą pomoc do nauki języka niemieckiego. To unikalne połączenie kursu podstawowego, gramatyki i audiobooka.Kurs podstawowyGramatyka...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych T.15. Szkoła ponadgimnazjalna
Piotr Dominik

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych T.15. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno...
pozycja niedostępna

Strona 1 z 2 : 12...ostatnia» (28 pozycji)