pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Mieczysław W. Obiedziński

Mieczysław W. Obiedziński - autor


okładka książki - Biomonitorowanie człowieka w profilaktyce zatruć środowiskowych
Krzysztof L. Krzystyniak, Mieczysław W. Obiedziński, Hanna Kalota

Biomonitorowanie człowieka w profilaktyce zatruć środowiskowych

Książka. Wydawnictwo: Medyk ; Kategoria: Książki / Nauki ścisłe i przyrodnicze / Medycyna; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Temat jest chętnie roztrząsany w codziennej prasie i kolorowych tygodnikach, warto jednak sięgnąć po naukowo opracowane fakty. Fascynujące szczegóły radzenia sobie z chemią (lub... nieradzenia sobie) naszej wątroby, nerek,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP
Jolanta Kowalska, Ewa Majewska, Mieczysław W. Obiedziński, Marek R. Zadernowski

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Humanistyka / Prawo; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
W przeciwieństwie do obecnie obowiązujących dyrektyw, które nie działają wprost na przedsiębiorcę a jedynie przez przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej zostały przygotowane w formie rozporzadzeń, które działają wprost na przedsiębiorcę...
pozycja niedostępna

okładka książki - Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego
Marek R. Zadernowski, Anna Zadernowska, Mieczysław W. Obiedziński

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożenia zasad HACCP. Dobrze opracowane i wdrożone systemy GMP, GHP i HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowana żywność spełniała oczekiwania klientów i...
pozycja niedostępna

okładka książki - Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów
Marek R. Zadernowski, Anna Zadernowska, Mieczysław W. Obiedziński

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład produkujący wody i napoje ma obowiązek wdrożenia zasad systemu HACCP. Dobrze opracowane i wprowadzone systemy GMP, GHP, HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały...
pozycja niedostępna