pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Mieczysław Dłużewski

Mieczysław Dłużewski - autor


okładka książki - Technologia żywności. Klasa 4. Technikum. Podręcznik
Mieczysław Dłużewski

Technologia żywności. Klasa 4. Technikum. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny-...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia żywności. Klasa 2. Technikum. Podręcznik
Mieczysław Dłużewski

Technologia żywności. Klasa 2. Technikum. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: twarda;
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technolgii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia żywności. Klasa 1. Technikum. Podręcznik
Mieczysław Dłużewski

Technologia żywności. Klasa 1. Technikum. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa...
pozycja niedostępna

okładka książki - Ogólna technologia żywności
Eugeniusz Pijanowski, Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska

Ogólna technologia żywności

Książka. Wydawnictwo: WNT ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Książka zawiera : - charakterystykę głównych źródeł żywności, - surowców przemysłu spożywczego, - produktów spożywczych i ich jakości, - operacje mechaniczne i termiczne, - operacje typu dyfuzyjnego, - procesy i operacje fizykochemiczne, -...
pozycja niedostępna