pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Maria Konarzewska-Sokołowska

Maria Konarzewska-Sokołowska - autor


okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii cz. 1
Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki,...
pozycja niedostępna