pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Maria Banach

Maria Banach - autor


okładka książki - Strączki
Maria Banach

Strączki

Książka. Wydawnictwo: Edgard ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2022; Oprawa: twarda;
Strączki na naszych stołach goszczą coraz częściej, ale ciągle za rzadko. Soczewica, groch, fasola, bób, ciecierzyca i soja to bogactwo wartości odżywczych. Zastosowanie tych roślin w zupach, sałatkach, sosach, daniach głównych czy...
50.15 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Zdrowe strączki
Maria Banach

Zdrowe strączki

Książka. Wydawnictwo: Edgard ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Strączki na naszych stołach goszczą coraz częściej, ale ciągle za rzadko. Soczewica, groch, fasola, bób, ciecierzyca i soja to bogactwo wartości odżywczych. Zastosowanie tych roślin w zupach, sałatkach, sosach, daniach głównych czy...
pozycja niedostępna

okładka książki - Zdrowe strączki. Oryginalne przepisy na pożywne dania
Maria Banach

Zdrowe strączki. Oryginalne przepisy na pożywne dania

Książka. Wydawnictwo: Edgard ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Strączki na naszych stołach goszczą coraz częściej, ale ciągle za rzadko. Soczewica, groch, fasola, bób, ciecierzyca i soja to bogactwo wartości odżywczych. Zastosowanie tych roślin w zupach,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Smarowidła  pasty i inne cuda
Maria Banach

Smarowidła pasty i inne cuda

Książka. Wydawnictwo: Olesiejuk ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2017; Oprawa: twarda;
Pasty można przygotować niemalże ze wszystkiego warzyw ziół mięsa ryb jajek serów owoców bakalii a nawet takich słodyczy jak czekolada czy ciasteczka Wierzę że przeglądając tę książkę znajdziecie moc inspiracji i pomysłów na to jakie składniki warto...
pozycja niedostępna

okładka książki - Strączki
Maria Banach

Strączki

Książka. Wydawnictwo: Edgard ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2016; Oprawa: twarda;
Strączki na naszych stołach goszczą coraz częściej, ale ciągle za rzadko. Soczewica, groch, fasola, bób, ciecierzyca i soja to bogactwo wartości odżywczych. Zastosowanie tych roślin w zupach, sałatkach, sosach, daniach głównych czy...
pozycja niedostępna