pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Marek R. Zadernowski

Marek R. Zadernowski - autor


okładka książki - HACCP. Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
Marek R. Zadernowski, Anna Zadernowska, Mieczysław Obiedziński, Ryszard Zadernowski

HACCP. Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Ekonomia; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Prawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym.Książka prezentuje katalog wybranych zagrożeń autorzy dokonali podziału na zagrożenia...
pozycja niedostępna

okładka książki - Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP
Jolanta Kowalska, Ewa Majewska, Mieczysław W. Obiedziński, Marek R. Zadernowski

Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP GHP HACCP

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Humanistyka / Prawo; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
W przeciwieństwie do obecnie obowiązujących dyrektyw, które nie działają wprost na przedsiębiorcę a jedynie przez przepisy krajowe, nowe przepisy Unii Europejskiej zostały przygotowane w formie rozporzadzeń, które działają wprost na przedsiębiorcę...
pozycja niedostępna

okładka książki - Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego
Marek R. Zadernowski, Anna Zadernowska, Mieczysław W. Obiedziński

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożenia zasad HACCP. Dobrze opracowane i wdrożone systemy GMP, GHP i HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowana żywność spełniała oczekiwania klientów i...
pozycja niedostępna

okładka książki - Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów
Marek R. Zadernowski, Anna Zadernowska, Mieczysław W. Obiedziński

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład produkujący wody i napoje ma obowiązek wdrożenia zasad systemu HACCP. Dobrze opracowane i wprowadzone systemy GMP, GHP, HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały...
pozycja niedostępna

okładka książki - Dobre praktyki i HACCP. Klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności
Krzysztof Łysakowski, Mieczysław Obiedziński, Jan Rakowski, Marek R. Zadernowski (red.)

Dobre praktyki i HACCP. Klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności

Książka. Wydawnictwo: KONGREGACJA PRZEMYSŁOWO-HANDLOWA ; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2003; Oprawa: miękka;
Podstawami regulacji prawnych dotyczących jakości i bezpieczeństwa żywności są wymagania krajowe i Unii Europejskiej. Regulują one szeroki zakres działania sektora rolnospożywczego w UE od upraw rolnych i hodowli zwierząt, poprzez...
pozycja niedostępna