pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Małgorzata Konarzewska

Małgorzata Konarzewska - autor


okładka podręcznika - Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.02. cz. 2
Małgorzata Konarzewska

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.02. cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnychi gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady...
77.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i...
77.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Tom 2 cz. 2. Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa
Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Tom 2 cz. 2. Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Tom 2 cz 1. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifkacja T.6
Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Tom 2 cz 1. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifkacja T.6

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii cz. 1
Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki,...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii
Małgorzata Konarzewska, Ewa H. Lada, Barbara Zielonka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz
Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz. Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz
Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz. Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz
Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik składa się z trzech części. Opracowano go zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu kucharz na poziomie technikum.Zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej
Małgorzata Konarzewska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i...
pozycja niedostępna