pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Lena Wardenga

Lena Wardenga - autor


okładka książki - Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych. Przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego
Angelika Płóciennik-Ociepka, Lena Wardenga

Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych. Przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego

Książka. Wydawnictwo: Elamed ; Kategoria: Książki / Nauki ścisłe i przyrodnicze / Ogrodnictwo i rolnictwo; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Z ogromną radością przyjęliśmy informacje nt. planów Magazynu Przemysłu Mięsnego stworzenia poradnika dotyczącego znakowania produktów pochodzenia zwierzęcego. Od lat współpracujemy z Głównym Inspektoratem Weterynarii w ramach kontroli w...
pozycja niedostępna