Księgarnia »
Indeks autorów »
Kathy Farrell-Kingsley
Kathy Farrell-Kingsley - autor
Kathy Farrell-Kingsley
Książka. Wydawnictwo: RM ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka; Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby,...
pozycja niedostępna
Kathy Farrell-Kingsley
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo RM ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka; Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale...
pozycja niedostępna