pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Ewa Czarniecka-Skubina

Ewa Czarniecka-Skubina - autor


okładka podręcznika - Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2
Ewa Czarniecka-Skubina (red.)

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
63.19 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1
Ewa Czarniecka-Skubina (red.)

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
63.19 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy technologii żywności
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)

Podstawy technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010...
63.19 
Wyślemy w czasie: 24 h