pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Egon Binder

Egon Binder - autor


okładka książki - Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Egon Binder

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Książka. Wydawnictwo: Multico ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsai ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lubwłaśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymiprzysmakami.Spis treści:Wytwarzanie...
pozycja niedostępna

okładka książki - Domowe wędzenie ryb
Egon Binder

Domowe wędzenie ryb

Książka. Wydawnictwo: RM ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i patroszyć. Uczy także właściwego filetowania i...
pozycja niedostępna

okładka książki - Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Egon Binder

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Książka. Wydawnictwo: Multico ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2002; Oprawa: miękka;
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi...
pozycja niedostępna

okładka książki - Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Egon Binder

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Książka. Wydawnictwo: Multico ; Kategoria: Książki / Poradniki / Kuchnia; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe...
pozycja niedostępna