pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Beata Sińska

Beata Sińska - autor


okładka książki - Żywienie dzieci i młodzieży z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej
Beata Sińska

Żywienie dzieci i młodzieży z zaburzeniami gospodarki węglowodanowej

Książka. Wydawnictwo: PZWL ; Kategoria: Książki / Nauki ścisłe i przyrodnicze / Medycyna; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
Skuteczna terapia zaburzeń gospodarki węglowodanowej, szczególnie w przypadku najmłodszych grup wiekowych, wymaga interdyscyplinarnego podejścia do pacjenta, łączącego wiedzę medyczną z wiedzą żywieniową i psychologiczną....
Zapowiedź - produkt dostępny wkrótce!

okładka podręcznika - Zasady żywienia Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

Zasady żywienia Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w...
82.68 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h