pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Beata Sińska

Beata Sińska - autor


okładka podręcznika - Zasady żywienia Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

Zasady żywienia Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w...
75.21 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od...
78.70 
Wyślemy w czasie: 24 h