pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Beata Sawicka

Beata Sawicka - autor


okładka podręcznika - Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące...
pozycja niedostępna

okładka książki - Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka, Ewa Świstak

Organizacja spotkań biznesowych i konferencji

Książka. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji to podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie dodatkowych umiejętności zawodowych jako rozszerzenie programu kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z...
45.66 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka

Realizacja usług w recepcji cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
40.52 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka

Realizacja usług w recepcji cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
39.54 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1
Beata Sawicka (red.)

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
44.47 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2
Beata Sawicka (red.)

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
48.92 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych...
72.95 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej
Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
41.30 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji...
49.81 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki
Beata Sawicka (red.)

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług...
36.57 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji
Beata Sawicka (red.)

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2
Beata Sawicka (red.)

Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.   ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1
Beata Sawicka (red.)

Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe
Beata Sawicka (red.)

Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN:...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia...
pozycja niedostępna