pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Anna Zadernowska

Anna Zadernowska - autor


okładka książki - HACCP. Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
Marek R. Zadernowski, Anna Zadernowska, Mieczysław Obiedziński, Ryszard Zadernowski

HACCP. Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Ekonomia; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Prawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym.Książka prezentuje katalog wybranych zagrożeń autorzy dokonali podziału na zagrożenia...
pozycja niedostępna

okładka książki - Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego
Marek R. Zadernowski, Anna Zadernowska, Mieczysław W. Obiedziński

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożenia zasad HACCP. Dobrze opracowane i wdrożone systemy GMP, GHP i HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowana żywność spełniała oczekiwania klientów i...
pozycja niedostępna

okładka książki - Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów
Marek R. Zadernowski, Anna Zadernowska, Mieczysław W. Obiedziński

Praktyczne wdrażanie systemu HACCP w produkcji wód i napojów

Książka. Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Od 1 maja 2004 r. każdy zakład produkujący wody i napoje ma obowiązek wdrożenia zasad systemu HACCP. Dobrze opracowane i wprowadzone systemy GMP, GHP, HACCP zwiększają pewność, że dołożono wszelkich starań, aby oferowane produkty spełniały...
pozycja niedostępna