pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Alina Ziaja

Alina Ziaja - autor


okładka podręcznika - Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.10. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.10. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług...
53.88 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa gości konsumentów. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych cz. 2
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości konsumentów. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Technikum, szkoła policealna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Technikum, szkoła policealna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna

okładka książki - Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych - technik podawania potraw kuchni różnych narodów - serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych - planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych...
pozycja niedostępna

okładka książki - Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Książki / Pedagogika / Pedagogika ogólna; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i...
pozycja niedostępna