pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Alina Janocha

Alina Janocha - autor


okładka książki - Prowadzenie produkcji zwierzęcej. Technikum. Podręcznik cz. 2
Barbara Biesiada-Drzazga, Alina Janocha

Prowadzenie produkcji zwierzęcej. Technikum. Podręcznik cz. 2

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Nowoczesny podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. W części 2. omówiono hodowlę trzody chlewnej, owiec, kóz, drobiu i koni. Duży nacisk położono na odpowiedni dobór rasy zwierzęcia w celu...
66.36 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Prowadzenie produkcji zwierzęcej cz.1 ROL.04. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik technik agrobiznesu rolnik cz. 1
Dorota Banaszewska, Anna Charuta, Alina Janocha

Prowadzenie produkcji zwierzęcej cz.1 ROL.04. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik rolnik technik agrobiznesu rolnik cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Tytuł będący następcą wielokrotnie wznawianej Produkcji zwierzęcej! Podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik dokładnie taki, jakiego potrzebują uczniowie: przystępny, obrazowy i napisany prostym...
66.36 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Nowe trendy w hodowli i produkcji kur
Ryszard Gilewski, Alina Janocha, Grzegorz Tomczyk

Nowe trendy w hodowli i produkcji kur

Książka. Wydawnictwo: Hoża ; Kategoria: Książki / Nauki ścisłe i przyrodnicze / Ogrodnictwo i rolnictwo; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
W książce adresowanej do Czytelnika zainteresowanego nowoczesnym drobiarstwem, Autorzy m.in. omawiają zasady organizacji i ekonomiki produkcji jaj spożywczych i mięsa kurzego, hodowli ozdobnych i rzadkich kur - stanowiących niekiedy cenne...
pozycja niedostępna